Inloggen | Account aanmaken | Wensenlijstje | 0 items -
Categorieen
Snacks
Verzorging
Kerst
Speelgoed
Kong
Voor in het water
Voor de Baasjes!
Ruffwear Gnawt-a-Stick Rood

Het drijfhout wat aangespoeld is op de strand van de Pacific Northwest (Amerika) is  de inspiratie geweest om het Ruffwear speeltje Gnawt-a-Stick te ontwikkelen. Gnawt-a-Stick is een stokvormig hondenspeeltje dat gebruikt kan worden in plaats van een stok/stuk drijfhout. Hout kan namelijk splinteren en is dus niet veilig voor uw hond. Na gebruik is hij gemakkelijk schoon te maken, want de Gnawt-a-Stick is gemaakt van natuurlijk rubber,...

Lees verder voor meer informatie


Prijs: € 21,95

Direct leverbaar
Wensenlijstje

Afbeeldingen

B7855d2f0c8fc045047dc8d88985b2e900918d22
C482e9f1009167e09a70e49fd183a98157e154a1

Waarom Hondenspellen.com?

Werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
Niet de juiste maat? Ruilen geen probleem!
Twijfelt u over welke maat? We helpen graag!
Telefonisch bereikbaar van 09.00 t/m 17.00 (ma-vr)
7 dagen per week beantwoorden wij onze e-mail
100% tevredenheids garantie


Omschrijving

Het drijfhout wat aangespoeld is op de strand van de Pacific Northwest (Amerika) is  de inspiratie geweest om het Ruffwear speeltje Gnawt-a-Stick te ontwikkelen. Gnawt-a-Stick is een stokvormig hondenspeeltje dat gebruikt kan worden in plaats van een stok/stuk drijfhout. Hout kan namelijk splinteren en is dus niet veilig voor uw hond. Na gebruik is hij gemakkelijk schoon te maken, want de Gnawt-a-Stick is gemaakt van natuurlijk rubber, dat sterk en duurzaam is. Door de vele hoeken van dit speeltje stuitert het speeltje verschillende kanten op. Tevens is het speeltje goed te gebruiken in het water, omdat de Gnawt-a-Stick blijft drijven.

Let op: het is niet de bedoeling dat de hond de Gnawt-a-Stick als kauwspeeltje gebruikt. Ondanks het sterke materiaal is geen enkel speeltje onverwoestbaar. Het is aan te raden om het speeltje niet meer te geven als de hond deze sloopt.

Afmetingen: 
4 x 30 cm

Alternatieve producten

Gerelateerde producten