Inloggen | Account aanmaken | Wensenlijstje | 0 items -
Categorieen
Hout
Kunststof
Pluche
Budget
NIVEAU 1 MAKKELIJK
NIVEAU 2 MEDIUM
NIVEAU 3 MOEILIJK
NIVEAU 4 MEERDERE NIVEAU'S MOGELIJK
tortuga
Holt Games Spot

Holt games heeft drie nieuwe spellen: de Holt, de Spot en de Tortuga. Dit zijn alle drie houten spellen in verschillende moeilijkheidsgaden. De Spot is een uitdagend spel.

De spot bestaat uit een dubbele draaischijf en twee draaiende zeshoeken. De zeshoeken moeten eerst naar achter en opzij geschoven en daarna kan pas  de draaischijf draaien. De Spot is geen spel voor beginnende honden. Maar ook voor gevorderde honden kan dit een...

Lees verder voor meer informatie


Prijs: € 39,95

Leverbaar in 1 week
Wensenlijstje

Waarom Hondenspellen.com?

Werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis Niet de juiste maat? Ruilen geen probleem!
Twijfelt u over welke maat? We helpen graag! Telefonisch bereikbaar van 09.00 t/m 17.00 (ma-vr) 7 dagen per week beantwoorden wij onze e-mail
100% tevredenheids garantie


Omschrijving

Holt games heeft drie nieuwe spellen: de Holt, de Spot en de Tortuga. Dit zijn alle drie houten spellen in verschillende moeilijkheidsgaden. De Spot is een uitdagend spel.

De spot bestaat uit een dubbele draaischijf en twee draaiende zeshoeken. De zeshoeken moeten eerst naar achter en opzij geschoven en daarna kan pas  de draaischijf draaien. De Spot is geen spel voor beginnende honden. Maar ook voor gevorderde honden kan dit een uitdaging zijn.

Leer de hond de puzzel stap voor stap aan. Dan hebben jullie samen plezier. Gelijk een te moeilijk spel aanbieden zorgt voor frustratie bij de hond. Laat de hond stap voor stap kennismaken en begeleid de hond tijdens zijn zoektocht.

Afmetingen:
31,5 x 31,5 x 5 cm

Alternatieve producten